Rólunk

Rólunk

Történetünk

Cégünk 2011 óta foglalkozik személyautók, kisteherautók és kisbuszok bérbeadásával, rövid és hosszútávon egyaránt. Autókölcsönzőnk azon ügyfeleinknek ad megoldást, akik olcsó bérelhető autót keresnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a teherautó bérlés sokak számára elérhető szolgáltatás legyen. Alacsony bérleti díjaink mellett hasonló szolgáltatási színvonalat biztosítunk, mint a nemzetközi autókölcsönző vállalatok. Nálunk nincsenek rejtett költségek. Cégünk egy pontosan tervezhető, átlátható, kiszámolható bérlési konstrukciókat kínál bármelyik gépjárműről is legyen szó.

Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban megtalálja az Önnek is kedvező, minden igényét kielégítő, olcsó bérautót. Rövid, vagy hosszútávú autóbérlés, platós teherautó bérlés szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, esetleg egyedi megoldás érdekelné, mi állunk az Ön rendelkezésére. Nálunk nincs megoldhatatlan!

Visszatérő ügyfélkörünk a garancia arra, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni.

Fontosnak tartja a megfelelő műszaki állapotot? Biztosítjuk Ügyfeleinket arról, hogy az általunk kínált bérelhető autók között csakis kizárólag rendszeresen szervizelt, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő, de olcsó bérautókat talál. Tekintse meg bérelhető autóinkat, válasszon, és tudjon meg többet kisteherautó bérlés szolgáltatásunkról !

Alábbiakban tekintse meg bérelhető személyautóinkat, és válassza az Ön igényeinek megfelelőt!

Nem elég egy személyautó, több személy szállításához keres megoldást? Válassza 9 személyes kisbuszunkat, és garantáljuk, hogy kényelemben és a biztonságban nem fog csalódni. Költözködik, felújít, árut szállít, de nincs mivel? Mi ebben is tudunk segíteni! Válasszon furgon, iveco, ponyvás kisteherautó típusaink közül, és olcsó bérleti feltételeinkkel megoldást nyújtunk Önnek.

Utazna, szállítana, de nincs sofőrje? Minden bérelhető autónk, buszunk, teherautónk mellé gépjárművezetőt is tudunk biztosítani. Gyors és rugalmas ügyintézést szeretne? Kérjen az Ön által kiválasztott olcsó bérautóról árajánlatunkat a „Kapcsolat” alatt megadott elérhetőségünk valamelyikén, és mi azonnal rendelkezésére állunk a nap bármely szakában. Ajánlatunk elkészítésekor a legnagyobb mértékben alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Iveco bérlés szolgáltatás.

Rövid és hosszútávú autóbérlés Budapesten! Keressen minket!